Retournering

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen de tijd om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen door het bij een van onze vervoerder’s servicepunt af te geven.

Stap 1

Maak je pakket klaar met af afleverbewijs

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt en om welke artikelen het gaat.

Stap 2

Verzend je pakket bij een servicepunt

Ga naar de dichtsbijzijnde servicepunt om je pakket te versturen. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending incl. de verzendkosten. Wij nemen alleen ongeopende zakken aan. Indien de zak geopend is, wordt er niks mee gedaan.

Verzenden

Voor verzending kan je terecht bij een van de DPD servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket. Zodra het product in ons magazijn is, zal het retourproces zo snel mogelijk plaatsvinden. Indien er een terugbetaling is, wordt het totaalbedrag binnen 5 werkdagen gestort op uw bankrekening waarmee u hebt betaald.

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER