Over ons

Lampen met verhalen

Elke dag die voorbij gaat in ons leven is voor altijd en eeuwig voorbij. Niet enkel het leven, maar ook aan objecten wordt een levensduur geplakt. Als kunstenaar en levensgenieter vind ik dat alle objecten een tweede levenskans verdienen. Voor het een betekent het meer dan voor een ander. Soms kan een object, die een persoon bewaard heeft, jaren erna nog altijd emoties opwekken. Een foto, een glas, een stoel, een kast… je kan een hele lijst aanvullen zoals je wilt en ook hoelang je het wilt. Onze bedoeling met Handmade Art Lamp is dan ook objecten hervormen in kunstwerken waar mensen nog jarenlang van kunnen genieten en zelfs doorgeven aan anderen. Van iets oud vertrekken naar iets nieuws!

In onze productengamma hebben alle lampen een verhaal. Een verhaal die je aanraakt. Het is geen magie wat wij doen. Wij geloven niet enkel in kansen voor mensen, maar ook in kansen creëren voor oudere of vergeten objecten.

Hoe doen wij dat?

Ons inspiratie is de natuur zelf samen met het oneindige universum. We geloven dat kunst oneindig is. Door ons zin in kunst samen te brengen met de oude objecten creëren we uiteindelijk ‘Handmade Art Lamp’. Het is uniek. Elk lamp heeft een eigen naam en een verhaal. Geen enkel object is 100% hetzelfde als een ander lamp. Sommigen kunnen wel op elkaar lijken, maar nooit identiek hetzelfde.

Doe iets onvergetelijk, er zal altijd een lamp met een verhaal je aantrekken om je partner, je kinderen, je ouders, je vrienden en vriendinnen, wie je ook wil blij maken.

– Handmade Art Lamp